Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Noticia

08/07/2016

Campanya d'Escola Valenciana: “Pels nostres drets lingüístics”

D’una banda, l’ensenyament en valencià dota l’alumnat de la competència lingüística necessària per a poder fer servir el valencià i el castellà de forma equilibrada. D’altra banda, Escola Valenciana fixa la necessitat de potenciar la llengua en l’àmbit de l’administració pública com a mesura fonamental d’igualtat i respecte dels drets de la comunitat de parlants. En aquests termes, l’entitat cívica ha iniciat la campanya “Pels nostres drets lingüístics” amb la intenció de regular la plena competència lingüística com a requisit per a accedir a la funció pública.

Signa aquesta petició d’Escola Valenciana adreçada al Govern valencià perquè es pose fi a la discriminació per raó de llengua, gràcies a la implantació de la plena competència lingüística en la nova llei de funció pública valenciana.

 

Per a signar has d'entrar en aquest enllaç: https://www.change.org/p/govern-valenci%C3%A0-pels-nostres-drets-ling%C3%BC%C3%ADstics

Des dels Amics  de la Bressola us animem a signar i fer extensiu als vostres contactes perquè es sume més gent a aquesta recollida de signatures.