Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Noticia

12/10/2012

CORRELLENGUA A PERPINYÀ- 10 DE NOVEMBRE 2012

El CORRELLENGUA és una proposta reivindicativa i festiva que pretén sensibilitzar la població sobre la importància de la defensa de la llengua i la cultura catalanes. Cada estiu, viatja arreu dels Països Catalans passant per diferents poblacions, a cada indret es celebra amb actes diversos, manifestacions, concerts i espectacles.


El final del CORRELLENGUA se celebra, des de fa anys, a Perpinyà, coincidint amb els actes de commemoració del Tractat dels Pirineus (7 de novembre 1659). Enguany, el CORRELLENGUA viatja amb el lema de “Llengua, Cultura i Llibertat” i a Perpinyà tindrà un caràcter fortament dedicat a l’ensenyament en català.


És per aquest motiu que us convidem a participar-hi. El dissabte 10 de novembre veniu amb mainada, família i amics, us esperem a les 15H00 a la Plaça de la Victòria de Perpinyà per a participar amb la Brigada d’intervenció Poètica que ens farà passar una bona estona en una gran aula instal·lada a la plaça. A les 16H00, iniciarem la manifestació del CORRELLENGUA 2012, una jornada que s’acabarà per un concert a la Casa Musical de Perpinyà.


Siguem nombrosos a defensar l’ensenyament en Català !!!