Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Noticia

00/00/0000

La Presidenta del Parlament visita La Bressola

Aquest divendres 30 de juny, ha estat la Molt Honorable Sra. Carme Forcadell, Presidenta del Parlament, qui ha volgut conèixer i reconèixer personalment aquesta tasca que se fa, dia a dia, en els diversos centres escolars, acompanyada del president de la Bressola, Joan-Sebastià Haydn, la directora, Eva Bertrana, de la secretària dels Amics de La Bressola, Montserrat Higueras i de diversos responsables de La Bressola.

La Bressola i Els Amics de La Bressola sempre han treballat colze a colze per a poder oferir una escola que garanteixi una real immersió lingüística a Catalunya Nord, dotant als infants de les competències lingüístiques necessàries per a poder desenvolupar llurs estudis o llur vida professional allà on millor els sembli, al nord o al sud de l'Albera.

Amb el temps s'ha demostrat que és una eina de país important i, en motiu dels 40 anys de La Bressola i els 30 anys dels Amics de La Bressola, es van recollir diversos premis i reconeixements arreu dels Països Catalans.


Una diada intensa en la qual, la MH Presidenta, va poder parlar amb mestres i mainatges, respondre a diversos mitjans destacant la qualitat de la immersió lingüística a La Bressola i atendre algunes persones que apareixien sobtadament, atretes per la notícia de la seva presència a Catalunya Nord