Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Noticia

15/11/2017

«Llengua Nacional» i la celebració del número 100

L’acte, «un viatge per la història de Llengua Nacional», en paraules d’Àngels Bassas, que en va ser la presentadora, va retre un sentit homenatge als protagonistes històrics de l’entitat, i també va donar veu a les persones que avui la dirigeixen perquè expliquessin com volen continuar el viatge d’ara endavant.

Un gran llaç groc va presidir el dimarts 7 de novembre l’acte de celebració dels 100 números de la revista Llengua Nacional. Un llaç per a recordar l’excepcionalitat del moment històric que vivim, amb mig Govern a la presó i l’altre mig a l’exili, amb la Generalitat ocupada i els líders de l’ANC i Òmnium també empresonats injustament. «La situació política que des de fa unes setmanes ens afecta no és precisament favorable a cap celebració», va començar dient Abel Carretero, president de l’Associació Llengua Nacional, en la benvinguda.

L’activista cultural, actriu i rapsoda Joana Ventura i el cantautor Cesk Freixas van amenitzar l’acte amb la lectura de dos textos literaris i la interpretació de dues cançons respectivament.