Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

“La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord” dimecres 21 d’agost a l’UCE (Prada del Conflent)

18/07/2019
El proper 21 d’agost a les 18h00 a la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada del Conflent, projectarem el documental “"La Bressola. 40 anys d'immersió a la Catalunya Nord" seguit d'un debat amb la presència de moltes de les persones protagonistes de la nostra història, dels nostres presidents així com també del director del documental, en Xavier G. Ubiergo.

El proper 21 d’agost a les 18h00 a la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada del Conflent, projectarem el documental “”La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord” seguit d’un debat amb la presència de moltes de les persones protagonistes de la nostra història, dels nostres presidents així com també del director del documental, en Xavier G. Ubiergo.

La història de La Bressola és una història de supervivència, una història plena d’entrebancs en què la perseverança i la determinació ens han esdevingut eines clau. Al llarg de més de quaranta anys, hem anat sumant complicitats i vosaltres, els amics i les amigues de la Bressola, sou una part molt important d’aquesta suma.

És per això que ens agradaria poder comptar amb la vostra presència, i en acabar al pati de l’escola Bressola de Prada farem un pica-pica on podrem intercanviar opinions i impressions amb una part dels protagonistes del documental i també compartir amb vosaltres els nous projectes que ens cal engegar a curt termini.

Altrament per tal de garantir l’aforament ja que és limitat, us volem demanar que ens confirmeu la vostra assistència a la projecció-debat i a la vetllada a la nostra escola (després del debat) a amics@bressola.cat abans del 5 d’agost.

És una oportunitat doble: assistir a la projecció del documental a la Universitat Catalana d’Estiu i conèixer la Bressola de la comarca del Conflent.

Us hi esperem!

X