Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

10é aniversari de la mort de Francesc Ferrer i Gironès

15/02/2016
El dia 17 de febrer de l'any 2006 Francesc Ferrer ens va deixar però el seu llegat perdura. La nostra entitat és una de les proves que el seu activisme en favor de la llengua catalana continua més viu que mai. Som molts els homenatges que durant aquest anys s'han fet, i es fan i faran. Aquest dijous hi ha un acte organitzat per Esquerra Republicana de Catalunya pel 10è aniversari de la seva mort a Girona, la seva ciutat. És un acte obert a tota la ciutadania.

L’acte tindrà lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona el proper dijous 18 de febrer a les 19h. L’homenatge comptarà amb la intervenció de diferents personalitats que han compartit la trajectòria cívica, cultural i política d’en Francesc Ferrer, però amb el format de conversa distesa. Entre elles destaquen Maria Mercè Roca, escriptora i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres; Toni Strubell, filòleg i polític i coordinador de la Comissió de la Dignitat, iniciativa per recuperar els documents catalans espoliats per Franco i dipositats a l’arxiu de Salamanca; Cristina Alsina, exregidora Ajuntament de Girona del 2003 al 2011 i exportaveu del grup d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Girona del 2006 al 2011; Pere Vigo, exdiputat del Parlament de Catalunya des del 1999 fins el 2011, Jaume Piquer, dinamitzador del Consell Participatiu per a la Llengua de l’Ajuntament de Girona.

Es prega confirmar assistència a girona@esquerra.org

X