Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

40 ANYS de LA BRESSOLA i molt més!

15/04/2015

Els Amics de la Bressola vàrem celebrar  ahir la nostra Assemblea Ordinària on es va revisar i aprovar per unanimitat tota l’activitat del darrer any amb la presència de membres del Consell d’Administració de la Bressola i intervenció dels presidents d’ambdues entitats i el tresorer dels Amics.

 

 

També es va definir el projecte pel 2015, amb la consigna de mantenir la línia de treball posant en valor el nostre actiu més valuós, la confiança dels més de 600 socis que formen part de les nostra entitat i el fer xarxa amb entitats d’arreu dels Països Catalans. Enllaçats per la Llengua i Somescola són dos exemples de plataformes des de les que els Amics treballem per la llengua i l’escola catalana.

 

També es va parlar dels 40 ANYS BRESSOLA i la voluntat dels Amics de dur a terme actes per a la celebració d’aquests ja 40 anys d’escoles catalanes la Bressola al llarg del curs 2015-2016.

 

Pel que fa a les aportacions de les institucions al projecte, som conscients que la situació econòmicapolítica fa que cada vegada sigui més difícil poder comptar amb aquests suports però el nostre compromís ens obliga a TREBALLAR per aconseguir que aquestes i altres aportacions arribin a les escoles la Bressola per tal de garantir no només el seu funcionament sinó el creixement i obertura de nous centres.

 

Per poder tirar endavant aquest compromís és important poder comptar amb la complicitat i acompanyament dels socis i simpatitzants bressolaries.

 

En definitiva, estam satisfets amb la tasca feta i la nova junta, (presidida un any més per Aleix Andreu, Toni Perera com a tresorer, Montserrat Higueras com a secretària, amb dues vicepresidències: Elisenda Puig i Ramon Pifarré, i dues vocalies, David Altimir i Ricard Gené, i amb Enric Larreula com a president d’honor), volem encarar el repte d’un nou any de feina, conscients que tot està en les nostres mans, amb les nostres capacitats i les nostres limitacions i, sabedors que l’any 2015 serà un any de celebracions però  també de resistència que ens ha de fer més forts com entitat i ajudar a créixer per tal de continuar defensant la llengua i cultura catalana i donar suport a les escoles catalanes La Bressola de Catalunya Nord.

 

 

X