Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

40: nou disc de la Bressola, amb el diari ARA

27/01/2017

Els Amics de la Bressola celebren els 40 anys de les escoles La Bressola amb un nou disc: 40.

Es tracta  d'un nou projecte musical que segueix la línia dels realitzats els darrers anys però, sense renunciar al públic infantil. Aquest nou CD busca ser atractiu a un públic jove, més gran o que ja ha crescut escoltant les musiquetes de la Bressola. Es podrà aconseguir amb el diari ARA en exclusiva els dies 18 i 19 de febrer a un preu de 9,95 euros.

Els Amics de la Bressola celebren els 40 anys de les escoles La Bressola amb un nou disc: 40.

Es tracta  d’un nou projecte musical que segueix la línia dels realitzats els darrers anys però, sense renunciar al públic infantil. Aquest nou CD busca ser atractiu a un públic jove, més gran o que ja ha crescut escoltant les musiquetes de la Bressola. Es podrà aconseguir amb el diari ARA en exclusiva els dies 18 i 19 de febrer a un preu de 9,95 euros.

40 és el nom del nou projecte musical per celebrar els 40 anys de la Bressola i que han portat a terme en Marc Serrats i en Raph Dumas, amb la col·laboració? dels músics i cantants Carles Belda, Nade?ge Figarola, Miquel Gil, John William McKissock i Anna Roig. També podrem escoltar una cançó cantada per la mainada de la Bressola. El CD s’ha gravat aquesta tardor als estudis Marendadisc al barri del Vernet, al cor de Perpinyà?. Un treball molt intens i complementat entre dos músics: Marc Serrats i Raph Dumas.

S’han fet noves versions d’algunes cançons que ja eren als anteriors projectes, com ‘Muntanyes del Canigó?’ o ‘Lo pardal’, i es recuperen i retroben veus com l’Anna Roig, en Miquel Gil o en Carles Belda. També? s’incorporen noves cançons d’arrel i es manté? el criteri que siguin representatives d’arreu dels territoris de parla catalana.

Recordeu: el CD es distribuirà durant el cap de setmana del 18 i 19 de febrer a través del diari ARA a qui li agraïm la col·laboració logística i el suport mediàtic. Es podrà comprar durant el cap de setmana als quioscos i llibreries d’arreu del Principat i les Illes amb l’edició del diari.

Reserveu el vostre exemplar! No us podeu perdre aquest 40!

X