Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Acomiadem el Club de Lectura fins al mes de setembre

10/06/2015

El club de lectura d'autors de la Catalunya Nord s’acomiada fins setembre amb Enric Larreula i el seu "Terres Verges".

Aquest curs 2014-15, hem tingut l'oportunitat de llegir i compartir els llibres següents: Matar De Gaulle de Joan Daniel Bezsonoff i Poesia completa de Jordi Pere Cerdà.

Per acabar el curs hem fet una sessió amb la companyia de l’autor Enric Larreula, autor i president d’honor de la nostra entitat.

A la tardor tornarem amb novetats: nova programació de lectures i autors convidats, i continuarem tenint conductora del Club, la Susanna Alvàrez, a qui podeu seguir a través del seu bloc http://llegeixesoque.blogspot.com.es/ i a la que agraïm la seva implicació així com també la de les persones que durant aquest curs ens han volgut acompanyar. Gràcies!

Apunteu aquesta data: 14 de setembre! I seguiu la nostra pàgina i butlletí i recordeu que les novetats us les explicarem abans del setembre. I recordeu, ens trobem a la llibreria DOCUMENTA, al carrer Pau Claris de Barcelona, la llibreria que no tanca mai, ni diumenges ni festius!

 

Bon estiu i bones lectures!

 

Club de Lectura dels Amics de la Bressola

 


Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X