Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Acomiadem el Club de Lectura fins al mes de setembre

10/06/2015

El club de lectura d'autors de la Catalunya Nord s’acomiada fins setembre amb Enric Larreula i el seu "Terres Verges".

Aquest curs 2014-15, hem tingut l'oportunitat de llegir i compartir els llibres següents: Matar De Gaulle de Joan Daniel Bezsonoff i Poesia completa de Jordi Pere Cerdà.

Per acabar el curs hem fet una sessió amb la companyia de l’autor Enric Larreula, autor i president d’honor de la nostra entitat.

A la tardor tornarem amb novetats: nova programació de lectures i autors convidats, i continuarem tenint conductora del Club, la Susanna Alvàrez, a qui podeu seguir a través del seu bloc http://llegeixesoque.blogspot.com.es/ i a la que agraïm la seva implicació així com també la de les persones que durant aquest curs ens han volgut acompanyar. Gràcies!

Apunteu aquesta data: 14 de setembre! I seguiu la nostra pàgina i butlletí i recordeu que les novetats us les explicarem abans del setembre. I recordeu, ens trobem a la llibreria DOCUMENTA, al carrer Pau Claris de Barcelona, la llibreria que no tanca mai, ni diumenges ni festius!

 

Bon estiu i bones lectures!

 

Club de Lectura dels Amics de la Bressola

 


X