Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Aquest dissabte vine a la sessió de contacontes amb accent nord-català: “La Carta i altres contes de la Bressola” amb l’Ulldistret a DOCUMENTA, Barcelona

20/05/2015

La llibreria DOCUMENTA de Barcelona acull una sessió de contacontes amb accent nord-català, aquest dissabte, 23 de maig, a les 12 del migdia.

L’espai de la llibreria DOCUMENTA, és el marc escollit per a una sessió de contacontes molt especial, la presentació de  “La Carta i altres contes de la Bressola” amb l’Ulldistret.

La sessió començarà a les 12 del migdia i, tenint en compte que el llibre -que estarà a la venda -, està pensat per a tots els que volem viatjar i somiar aventures, siguem grans o petites.

La Carta és el nom del conte que ens explicarà la darrera aventura d’en Fermí i la Valentina, els dos ratolins del mas Casablanca, per la Catalunya del Nord.

El viatge dels ratolins es converteix en una aventura divertida i si veniu a la sessió de dissabte coneixereu llocs i històries que de ben segur us agradaran molt.

Entrada gratuïta.

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X