Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Aquest dissabte vine a la sessió de contacontes amb accent nord-català: “La Carta i altres contes de la Bressola” amb l’Ulldistret a DOCUMENTA, Barcelona

20/05/2015

La llibreria DOCUMENTA de Barcelona acull una sessió de contacontes amb accent nord-català, aquest dissabte, 23 de maig, a les 12 del migdia.

L’espai de la llibreria DOCUMENTA, és el marc escollit per a una sessió de contacontes molt especial, la presentació de  “La Carta i altres contes de la Bressola” amb l’Ulldistret.

La sessió començarà a les 12 del migdia i, tenint en compte que el llibre -que estarà a la venda -, està pensat per a tots els que volem viatjar i somiar aventures, siguem grans o petites.

La Carta és el nom del conte que ens explicarà la darrera aventura d’en Fermí i la Valentina, els dos ratolins del mas Casablanca, per la Catalunya del Nord.

El viatge dels ratolins es converteix en una aventura divertida i si veniu a la sessió de dissabte coneixereu llocs i històries que de ben segur us agradaran molt.

Entrada gratuïta.

X