Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Assemblea General Ordinària (AGO) Amics a Barcelona

25/04/2016

Divendres passat es va poder veure un tastet d’aquest documental d’Amics de la Bressola al cinema Texas de Barcelona. En el context de la diada de Sant Jordi, l’associació va celebrar-hi el trentè aniversari en el marc de l'AGO, va fer balanç i va presentar els actes i la programació d’activitats per als mesos vinents.

Es va fer el balanç econòmic, explicar el dia a dia de la Bressola i es va parlar de llengua i cultura catalana. La nova junta, presidida per Aleix Andreu i Oliver, va fer una crida a incorporar noves cares i a augmentar el nombre de socis durant els propers mesos. A destacar la nova campanya #40×30″, per aconseguir abans del dia 16 de setembre, dia que es va obrir la primera escola de La Bressola, nous 120 socis.

 

En aquest mateix acte conjuntament amb entitats que treballen per la llengua, l’educació i la cultura de tot el país, hi van presentar el ‘Manifest per un espai comunicatiu català’ de la plataforma Enllaçats per la Llengua.

X