Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Avui en Joan de Déu Prats ha visitat a La Bressola de Sant Galdric.

27/01/2017
Aquest matí en Joan de Déu Prats, escriptor català, especialitzat en històries per a nens i nenes ha visitat La Bressola de Sant Galdric.

En Joan de Déu ha publicat llibres com L’home invisible i Les aventures del megacapità Fonoll, Els casos de l’inspector Formiga…

Escriptor professional, especialment en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil. Té més de 70 obres publicades i ha guanyat diversos premis: dues vegades el de l’Hospital Sant Joan de Déu, la Galera i el Cercle de Lectors, de contes infantils amb El segrest de la primavera i Els patins del Sebastià . També ha guanyat la recopilació de contes que convoca la revista Cavall Fort ; el Serra d’Or al millor llibre infantil publicat l’any 2005, amb Històries Terrorífiques de Fantasmes . I va quedar finalista del premi Barcanova de literatura infantil i juvenil amb l’obra Nàufrag .

Per al públic adult ha publicat un llibre de viatge titulat Terra de Castells (Barcanova). El seu estil es caracteritza per l’agilitat, la concisió, la imaginació i el sentit de l’humor.

De ben segur que la mainada de Sant Galdric han gaudit d’aquesta trobada amb l’escriptor.

X