Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Avui en Joan de Déu Prats ha visitat a La Bressola de Sant Galdric.

27/01/2017
Aquest matí en Joan de Déu Prats, escriptor català, especialitzat en històries per a nens i nenes ha visitat La Bressola de Sant Galdric.

En Joan de Déu ha publicat llibres com L’home invisible i Les aventures del megacapità Fonoll, Els casos de l’inspector Formiga…

Escriptor professional, especialment en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil. Té més de 70 obres publicades i ha guanyat diversos premis: dues vegades el de l’Hospital Sant Joan de Déu, la Galera i el Cercle de Lectors, de contes infantils amb El segrest de la primavera i Els patins del Sebastià . També ha guanyat la recopilació de contes que convoca la revista Cavall Fort ; el Serra d’Or al millor llibre infantil publicat l’any 2005, amb Històries Terrorífiques de Fantasmes . I va quedar finalista del premi Barcanova de literatura infantil i juvenil amb l’obra Nàufrag .

Per al públic adult ha publicat un llibre de viatge titulat Terra de Castells (Barcanova). El seu estil es caracteritza per l’agilitat, la concisió, la imaginació i el sentit de l’humor.

De ben segur que la mainada de Sant Galdric han gaudit d’aquesta trobada amb l’escriptor.

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X