Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Catalunya Ràdio estrena SePtenTrions

31/03/2021
Catalunya Ràdio estrena "Septentrions", un nou podcast per apropar la realitat de la Catalunya Nord, dirigit i presentat per en Sebastià Girard.

"Septentrions", una producció d'AMPLI per a Catalunya Ràdio, consta de deu capítols de nou minuts de durada cadascun. Són deu retrats de catalans que, per raons personals, han decidit residir o treballar en aquest territori i que han ajudat a fer que la llengua catalana no es perdi.

El concepte d'aquest podcast recau sobre una gravació il·lustrada que tendeix cap a la fotografia sonora deixant espai i donant protagonisme al so d'ambient. A cada capítol l'entrevistat porta l'oient a descobrir una part del territori nord-català que hagi escollit. Una veu en off molt discreta aporta elements de context i algunes dades per tal de completar el testimoni, que ocupa gran part de l'espai.

Catalunya Ràdio estrena “Septentrions”, un nou podcast per apropar la realitat de la Catalunya Nord, dirigit i presentat per en Sebastià Girard.

“Septentrions”, una producció d’AMPLI per a Catalunya Ràdio, consta de deu capítols de nou minuts de durada cadascun. Són deu retrats de catalans que, per raons personals, han decidit residir o treballar en aquest territori i que han ajudat a fer que la llengua catalana no es perdi.

El concepte d’aquest podcast recau sobre una gravació il·lustrada que tendeix cap a la fotografia sonora deixant espai i donant protagonisme al so d’ambient. A cada capítol l’entrevistat porta l’oient a descobrir una part del territori nord-català que hagi escollit. Una veu en off molt discreta aporta elements de context i algunes dades per tal de completar el testimoni, que ocupa gran part de l’espai.

Es tracta d’un recorregut pel paisatge i el territori de la Catalunya Nord, amb testimonis que apropen la seva realitat a la nostra i, d’aquesta manera, fem possible que es trenquin fronteres. L’entorn digital és una magnífica eina per fer-ho i nosaltres sempre estarem oberts a iniciatives en format podcast perquè s’ha demostrat que agrada molt al públic més jove.

Aquí us deixem l’enllaç:

https://www.ccma.cat/catradio/septentrions/

X