Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Certamen Terra i Cultura – Premi Miquel Martí i Pol

01/11/2021
La catorzena edició del certamen Terra i Cultura, convocat pel Celler Vall Llach, ha anunciat les 25 musicacions preseleccionades pel músic i escriptor Lluís Llach, d’un total de 402 cançons gravades que optaven al premi. I ens fa plaer anunciar que entre les 25 preseleccionades hi ha 5  temes de l’Animalari Urbà de La Bressola […]

La catorzena edició del certamen Terra i Cultura, convocat pel Celler Vall Llach, ha anunciat les 25 musicacions preseleccionades pel músic i escriptor Lluís Llach, d’un total de 402 cançons gravades que optaven al premi.

I ens fa plaer anunciar que entre les 25 preseleccionades hi ha 5  temes de l’Animalari Urbà de La Bressola amb The Tyets, el producte musical creat a partir del llibre de poemes de l’escriptor Enric Larreula, l’Animalari.

De la proposta hauran de sortir els cinc finalistes elegits pel jurat, que es faran públics dilluns de la setmana vinent. El guanyador rebrà el Premi Miquel Martí i Pol a millor cançó adaptada a partir d’un poema en llengua catalana, dotat amb 5.000 euros i una peça de l’escultor Josep Bofill.

Molta sort bressolaire!

Més info:
https://www.enderrock.cat/terraicultura

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X