Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Comencem un nou curs!

02/09/2016

Arriba el setembre i això vol dir en breu començarem un altre curs amb moltes ganes i il·lusió. Com sempre, la Bressola necessita del suport de tots i totes per poder anar fent créixer les nostre escoles i així donar cabuda a més nens i nenes nord catalans que volen fer els seus estudis en català. Sabem que ús tenim al nostre costat i això ens dona molta força per poder seguir endavant i seguir creixent!

També recordar-vos que s’acosta la Diada Nacional de Catalunya, i des dels Amics de la Bressola us animem que aquest Onze de Setembre participeu activament de les activitats que s’organitzen arreu del país. Sí volem que la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra identitat sigui forta, ens cal un país fort, i per tant, cal que a la Diada tots fem pinya.

Enguany no hi ha Mostra dels Països Catalans a l’Arc de Triomf (Barcelona) per la Diada, i per això no hi serem. Però si participeu dels actes a Salt (Girona) sí que ens hi trobareu. Tindrem una parada de La Bressola al costat d’altres entitats de Catalunya Nord durant tota la jornada. 

 

Desitjant que hagueu passat unes molt bones vacances!

 

 

Aleix Andreu i Oliver

President dels Amics de la Bressola

 

X