Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

COMUNICAT DELS AMICS DE LA BRESSOLA

31/03/2020

Amics i amigues,

Degut a la pandèmia del coronavirus, les juntes dels Amics de la Bressola i La Bressola esperem i desitgem que estigueu tots bé, així com donar tot el nostre suport als que patiu o heu patit el contagi d'aquest virus, i especialment els que heu perdut una persona estimada. Una abraçada molt forta a tots i totes.

Amics i amigues,

Degut a la pandèmia del coronavirus, les juntes dels Amics de la Bressola i La Bressola esperem i desitgem que estigueu tots bé, així com donar tot el nostre suport als que patiu o heu patit el contagi d’aquest virus, i especialment els que heu perdut una persona estimada. Una abraçada molt forta a tots i totes.

Justament, a causa de la situació que estem vivint aquestes setmanes amb la pandèmia del coronavirus, i perquè les mesures de prevenció i contenció respecte a la Covid-19 així ens obliguen a tota la ciutadania, l’Associació dels Amics de La Bressola no podrà celebrar la seva Assemblea General Ordinària dins els terminis previstos. És per això que ens adrecem als nostres socis i les nostres sòcies per informar-vos que la junta de govern farà les gestions corresponents en tots aquells punts que calen tirar endavant i que qualsevol decisió o acord que calgui prendre durant aquest període serà ratificat en assemblea quan pugui ser convocada.

Davant una situació excepcional ens cal adaptar-nos i us demaneu ens feu confiança una vegada més.

Des dels Amics i La Bressola volem fer-vos arribar el nostre escalf i desig de retrobar-nos ben aviat i ens posem a la vostra disposició per tot allò que pugueu necessitar durant aquestes setmanes de confinament.

El nostre correu amics@bressola.cat continua operatiu i podeu trobar-nos al 626331894 de dilluns a divendres de 10 a 14  i de 16 a 19 per consultes o qualsevol dubte que tingueu.

Des de fa uns anys als Països Catalans vivim èpoques convulses, crisis econòmiques, persecucions i repressions polítiques, i ara aquesta pandèmia del Covid-19. Però és justament en aquests moments difícils on aflora la solidaritat i l’esperit de lluita que els catalans i catalanes portem a dins. No ens hem rendit mai i ara tampoc ho farem!

Per últim, volem transmetre el nostre més gran agraïment a tots el catalans i catalanes que aquests dies vetllen per tots nosaltres, i molt especialment a tot el personal sanitari.

Aleix Andreu i Oliver
President dels Amics de la Bressola

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X