Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Creació a Perpinyà d’una segona escola Arrels: felicitats!!!

23/05/2015

Ja feia tres anys que la primera escola pública catalana integrada al servei públic l'any 1995 no podia acollir més alumnes al barri de la plaça Cassanyes. Actualment Arrels-Cassanyes consta de vuit classes amb 245 alumnes. La inspecció acadèmica, força reticent fins ara, ha finalment donat el seu vist-i-plau per aquesta nova escola.L’escola Arrels representa una oferta catalana atractiva a partir d’un acolliment immersiu per finalitzar amb un bilingüisme català-francès distingint-se de la normativa de les altres escoles bilingües a paritat horària vigents a Catalunya Nord. L’Associació Arrels, a l’origen del projecte l’any 1981, va acceptar la integració de la primera escola al servei públic el 1995 però segueix donant suport al projecte escolar perquè aquest necessita mitjans específics més enllà de les aportacions oficials de l’ajuntament i de l’Estat.

Des de l’Associació d’Amics de la Bressola volem felicitar a tot l’equip d’Arrels per aquesta magnífica notícia: moltes felicitats!

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X