Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Dilluns 22 de maig: Trobem-nos a DOCUMENTA!

18/05/2023
"19 Contes Covid 19" de Pep Quintana i Riera

Aquest dilluns presentarem “19 Contes COVID19” de Pep Quintana, a la Llibreria DOCUMENTA de Barcelona.

Ens fa molta il·lusió retrobar-nos amb els amic i les amigues de La Bressola per presentar conjuntament amb CREA’T Edicions aquest llibre d’en Pep Quintana i Riera. La pandèmia ens va canviar formes de fer i de relacionar-nos però tenim moltes ganes de tornar a fer actes presencials i aquesta presentació serà una oportunitat de tornar a DOCUMENTA.

Pep Quintana i Riera (Arenys de Mar, 4 de febrer de 1949) és un escriptor i periodista català que s’ha especialitzat en la difusió de l’obra de Salvador Espriu a través d’itineraris, per joves i adults, a Arenys de Mar. Ha publicat nombrosos articles sobre cuina i gastronomia i els llibres ‘Barques i Fogons’ (1992), ‘El peix a taula’ (1998) i ‘La ratafia dels raiers. Història d’un licor pirinenc’ (2011). L’any 2014 va participar en el projecte de recuperació de l’editorial ‘Els llibres del Setciències’ i va publicar el llibre ‘Ni l’apuntador’, un conjunt de contes curts que tenen la mort com a element en comú. L’any 2015 va publicar ‘Des del balcó de casa’, una segona entrega de contes curts de temàtica diversa, amb pròleg d’Agustí Pons i il·lustracions de Jordi Darder. L’any 2016 va publicar ‘El retorn dels Gegants’ amb Ignasi Massaguer i il·lustracions de Mònica Doy. Aquest títol clou la trilogia dedicada a les aventures dels Gegants d’Arenys, als quals no cita explícitament, i que va començar amb el ‘Conte de Gegants’ (1997) i va seguir amb ‘Odissea de Gegants’ (2001). I aquest dijous ens presentarà ’19 Contes Covid-19′.

L’acte es podrà seguir per InstagramLive en el canal: https://www.instagram.com/documentabcn

Entrada lliure. Copa de cava al final de l’acte.

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X