Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Dilluns 22 de maig: Trobem-nos a DOCUMENTA!

18/05/2023
"19 Contes Covid 19" de Pep Quintana i Riera

Aquest dilluns presentarem “19 Contes COVID19” de Pep Quintana, a la Llibreria DOCUMENTA de Barcelona.

Ens fa molta il·lusió retrobar-nos amb els amic i les amigues de La Bressola per presentar conjuntament amb CREA’T Edicions aquest llibre d’en Pep Quintana i Riera. La pandèmia ens va canviar formes de fer i de relacionar-nos però tenim moltes ganes de tornar a fer actes presencials i aquesta presentació serà una oportunitat de tornar a DOCUMENTA.

Pep Quintana i Riera (Arenys de Mar, 4 de febrer de 1949) és un escriptor i periodista català que s’ha especialitzat en la difusió de l’obra de Salvador Espriu a través d’itineraris, per joves i adults, a Arenys de Mar. Ha publicat nombrosos articles sobre cuina i gastronomia i els llibres ‘Barques i Fogons’ (1992), ‘El peix a taula’ (1998) i ‘La ratafia dels raiers. Història d’un licor pirinenc’ (2011). L’any 2014 va participar en el projecte de recuperació de l’editorial ‘Els llibres del Setciències’ i va publicar el llibre ‘Ni l’apuntador’, un conjunt de contes curts que tenen la mort com a element en comú. L’any 2015 va publicar ‘Des del balcó de casa’, una segona entrega de contes curts de temàtica diversa, amb pròleg d’Agustí Pons i il·lustracions de Jordi Darder. L’any 2016 va publicar ‘El retorn dels Gegants’ amb Ignasi Massaguer i il·lustracions de Mònica Doy. Aquest títol clou la trilogia dedicada a les aventures dels Gegants d’Arenys, als quals no cita explícitament, i que va començar amb el ‘Conte de Gegants’ (1997) i va seguir amb ‘Odissea de Gegants’ (2001). I aquest dijous ens presentarà ’19 Contes Covid-19′.

L’acte es podrà seguir per InstagramLive en el canal: https://www.instagram.com/documentabcn

Entrada lliure. Copa de cava al final de l’acte.

X