Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Dilluns Trobem-nos amb… Tina Vallès i La memòria de l’arbre

06/04/2018

Aquest dilluns 9 d'abril ens Trobem amb... la Tina Vallès i parlarem sobre el seu llibre La memòria de l'arbre, Premi Llibres Anagrama de Novel·la a la Llibreria Documenta, al carrer Pau Claris 144, de Barcelona.

Aquest dilluns 9 d’abril ens Trobem amb… la Tina Vallès i parlarem sobre el seu llibre La memòria de l’arbre, Premi Llibres Anagrama de Novel·la a la Llibreria Documenta, al carrer Pau Claris 144, de Barcelona.

Tina Vallès (Barcelona, 1976). Filòloga, de formació. Escriptora, traductora i correctora, de professió. Autora dels reculls de relats L’aeroplà del Raval (2006), Un altre got d’absenta (2012) i El parèntesi més llarg (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, i deMaic (2011), novel·la breu. Des del 2016 publica també contes per a primers lectors: Totes les pors (La Galera), Bocabava (Petit Fragmenta), La marieta sense taques (Bambú) i Crec (Kireei). Amb la novel·la La memòria de l’arbre va guanyar el 2n premi Anagrama Llibres. També escriu un article d’opinió cada quinze dies a Vilaweb. I és coeditora del portal «Paper de vidre» amb Guillem Miralles.

Fragment: “Una vegada vaig anar a passar el cap de setmana a casa els avis del Moisès. Viuen en un poblet prop del mar, a Sant Antoni de Calonge, en un edifici amb piscina, i es passen tot el dia en banyador i xancletes.


Recordeu: Dilluns, 9 d’abril de 2018, a les 19 hores a la Llibreria Documenta, al carrer Pau Claris 144, de Barcelona.

 

 

 

Els Amics de La Bressola us hi esperem!

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X