Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Dilluns Trobem-nos amb… Tina Vallès i La memòria de l’arbre

06/04/2018

Aquest dilluns 9 d'abril ens Trobem amb... la Tina Vallès i parlarem sobre el seu llibre La memòria de l'arbre, Premi Llibres Anagrama de Novel·la a la Llibreria Documenta, al carrer Pau Claris 144, de Barcelona.

Aquest dilluns 9 d’abril ens Trobem amb… la Tina Vallès i parlarem sobre el seu llibre La memòria de l’arbre, Premi Llibres Anagrama de Novel·la a la Llibreria Documenta, al carrer Pau Claris 144, de Barcelona.

Tina Vallès (Barcelona, 1976). Filòloga, de formació. Escriptora, traductora i correctora, de professió. Autora dels reculls de relats L’aeroplà del Raval (2006), Un altre got d’absenta (2012) i El parèntesi més llarg (2013) -Premi Mercè Rodoreda 2012-, i deMaic (2011), novel·la breu. Des del 2016 publica també contes per a primers lectors: Totes les pors (La Galera), Bocabava (Petit Fragmenta), La marieta sense taques (Bambú) i Crec (Kireei). Amb la novel·la La memòria de l’arbre va guanyar el 2n premi Anagrama Llibres. També escriu un article d’opinió cada quinze dies a Vilaweb. I és coeditora del portal «Paper de vidre» amb Guillem Miralles.

Fragment: “Una vegada vaig anar a passar el cap de setmana a casa els avis del Moisès. Viuen en un poblet prop del mar, a Sant Antoni de Calonge, en un edifici amb piscina, i es passen tot el dia en banyador i xancletes.


Recordeu: Dilluns, 9 d’abril de 2018, a les 19 hores a la Llibreria Documenta, al carrer Pau Claris 144, de Barcelona.

 

 

 

Els Amics de La Bressola us hi esperem!

X