Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Dimarts 23 d’octubre acte de lliurament dels VII premis Pompeu Fabra

22/10/2018

Els VII premis Pompeu Fabra distingeixen set entitats i persones per la seva contribució a la projecció social de la llengua catalana. Enguany el jurat dels Premis Pompeu Fabra, en la seva setena edició i en el marc de la commemoració de l'Any Fabra, ha decidit d'atorgar per unanimitat un reconeixement especial a totes les entitats que formem part del Cens de foment de la llengua catalana.

Els VII premis Pompeu Fabra distingeixen set entitats i persones per la seva contribució a la projecció social de la llengua catalana. Enguany el jurat dels Premis Pompeu Fabra, en la seva setena edició i en el marc de la commemoració de l’Any Fabra, ha decidit d’atorgar per unanimitat un reconeixement especial a totes les entitats que formem part del Cens de foment de la llengua catalana.

L’acte tindrà lloc el dia 23 d’octubre, a les 18 hores, a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya. El presidirà la consellera de Cultura, Laura Borràs, acompanyada de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. Durant l’acte també es lliurarà el V Premi Robèrt Lafont, que reconeix persones o entitats que s’han distingit per la defensa, projecció i promoció de la llengua occitana en qualsevol punt del domini lingüístic, i també hi haurà una intervenció musical a càrrec d’un grup d’alumnes de la Bressola.

Els Amics de la Bressola agraïm com una de les entitats del Cens aquesta menció alhora que  volem felicitar a totes les entitats premiades.

X