Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

El 17 de març, l’escola no té por!

12/03/2018

Els Amics de la Bressola i la Bressola fem una crida a participar en la manifestació del pròxim dissabte 17 de març, a les 17 h, al Passeig de Gràcia de Barcelona a favor del model d'escola catalana. Avui més que mai cal defensar la nostra escola dels atacs que ha rebut en els darrers mesos i és per això que dissabte no podem faltar a la manifestació L'escola no té por!

Els Amics de la Bressola i la Bressola fem una crida a participar en la manifestació del pròxim dissabte 17 de març, a les 17 h, al Passeig de Gràcia de Barcelona a favor del model d’escola catalana. Avui més que mai cal defensar la nostra escola dels atacs que ha rebut en els darrers mesos i és per això que dissabte no podem faltar a la manifestació L’escola no té por!

Perquè volem aturar els atacs al nostre model educatiu català el proper 17 de març la comunitat educativa sortirem al carrer com a mostra de suport a l’escola catalana i al nostre professorat.

Dissabte a les 5 de la tarda tothom a Barcelona perquè L’escola no té por!

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X