Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

El 17 de març, l’escola no té por!

12/03/2018

Els Amics de la Bressola i la Bressola fem una crida a participar en la manifestació del pròxim dissabte 17 de març, a les 17 h, al Passeig de Gràcia de Barcelona a favor del model d'escola catalana. Avui més que mai cal defensar la nostra escola dels atacs que ha rebut en els darrers mesos i és per això que dissabte no podem faltar a la manifestació L'escola no té por!

Els Amics de la Bressola i la Bressola fem una crida a participar en la manifestació del pròxim dissabte 17 de març, a les 17 h, al Passeig de Gràcia de Barcelona a favor del model d’escola catalana. Avui més que mai cal defensar la nostra escola dels atacs que ha rebut en els darrers mesos i és per això que dissabte no podem faltar a la manifestació L’escola no té por!

Perquè volem aturar els atacs al nostre model educatiu català el proper 17 de març la comunitat educativa sortirem al carrer com a mostra de suport a l’escola catalana i al nostre professorat.

Dissabte a les 5 de la tarda tothom a Barcelona perquè L’escola no té por!

X