Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

El CD de l’Animalari Urbà, en directe a l’Auditori de Girona!

02/02/2022
El CD de l’Animalari Urbà, en directe! Ja fa uns dies que ho anunciàvem però ara ja arriba a l’Auditori de Girona l’espectacle familiar ‘Animalari urbà’. Aquest diumenge 6 de febrer no vos perdeu el primer concert @thetyets i el Cor Bressola a les 12.00h. Una proposta amb 12 poemes musicats d’Enric Larreula sobre animals […]

El CD de l’Animalari Urbà, en directe! Ja fa uns dies que ho anunciàvem però ara ja arriba a l’Auditori de Girona l’espectacle familiar ‘Animalari urbà’.

Aquest diumenge 6 de febrer no vos perdeu el primer concert @thetyets i el Cor Bressola a les 12.00h. Una proposta amb 12 poemes musicats d’Enric Larreula sobre animals de tota mena, en clau de música urbana. Una autèntica festa animal!

Us animem a comprar les entrades ara mateix… o us quedareu sense gaudir de les cançons en directe. Som-hi! Tota la família bressolaire a Girona. Visca l’Animalari… urbà!

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X