Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

El President de la Generalitat de Catalunya, el MH Quim Torra, visita La Bressola de Sant Galdric

31/08/2018

Aquest darrer divendres de setembre, el President de la Generalitat de Catalunya, el MH Quim Torra, ha visitat La Bressola de Sant Galdric a Perpinyà en el marc d'una visita institucional a la Catalunya del Nord.

 

Aquest darrer divendres de setembre, el President de la Generalitat de Catalunya, el MH Quim Torra, ha visitat La Bressola de Sant Galdric a Perpinyà en el marc d’una visita institucional a la Catalunya del Nord.

El President també s’ha reunit a la Casa de la Generalitat, amb entitats nord-catalanes, i ha visitat l’ajuntament de Perpinyà. I ha participat en la inauguració de l’exposició ’55 urnes per la llibertat’ organitzada pel Comitè de Solidaritat Catalana’ a la Casa de la Catalanitat.

Durant la seva visita a La Bressola el president Torra s’ha interessat pel present i el futur de La Bressola i ha afirmat que a Catalunya Nord, La Bressola és un projecte d’èxit i un exemple de normalitat i qualitat pedagògica.

 

Gràcies president!

X