Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

El President de la Generalitat de Catalunya, el MH Quim Torra, visita La Bressola de Sant Galdric

31/08/2018

Aquest darrer divendres de setembre, el President de la Generalitat de Catalunya, el MH Quim Torra, ha visitat La Bressola de Sant Galdric a Perpinyà en el marc d'una visita institucional a la Catalunya del Nord.

 

Aquest darrer divendres de setembre, el President de la Generalitat de Catalunya, el MH Quim Torra, ha visitat La Bressola de Sant Galdric a Perpinyà en el marc d’una visita institucional a la Catalunya del Nord.

El President també s’ha reunit a la Casa de la Generalitat, amb entitats nord-catalanes, i ha visitat l’ajuntament de Perpinyà. I ha participat en la inauguració de l’exposició ’55 urnes per la llibertat’ organitzada pel Comitè de Solidaritat Catalana’ a la Casa de la Catalanitat.

Durant la seva visita a La Bressola el president Torra s’ha interessat pel present i el futur de La Bressola i ha afirmat que a Catalunya Nord, La Bressola és un projecte d’èxit i un exemple de normalitat i qualitat pedagògica.

 

Gràcies president!

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X