Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

EL SETEMBRE JA HA ARRIBAT I LA BRESSSOLA HA COMENÇAT !!

09/09/2015

Benvinguts i benvingudes a aquest nou curs 2015-16.  Després de les vacances d’estiu (si heu fet vacances), ja és hora de tornar a les nostres activitats.


I ho fem enviant-vos una foto del personal de la Bressola per aquest nou curs que tot just fa una setmana vam començar.

 

Volem celebrar amb tots vosaltres els nostres 40 ANYS i durant el curs anirem anuciant-vos els actes amb prou temps per tal que pugueu acompanyar-nos.


Aquest setembre donem el tret de sortida al curs dels 40 ANYS de la Bressola. Potser ho veu poder veure dimarts al TN Comarques o llegir a la premsa escrita o diaris digitals.

 

I és en aquest marc de la celebració dels 40 anys de la Bressola, que la Llibreria Documenta de Barcelona acollirà, a partir de setembre de 2015 i fins a juny de 2016, una trobada mensual amb persones vinculades a aquesta entitat.

 

El llibre i la lectura serà el punt de partida de Trobem-nos amb… i la celebració del 40 anys de la Bressola eixamplarà el ventall de persones i institucions a conèixer a través d’aquestes trobades.

 

La dinamitzadora del club de lectura, Susanna Àlvarez (http://llegeixesoque.cat), continuarà amb les tasques de coordinació del cicle i s’encarregarà de conduir les sessions.

 

Primera sessió de Trobem-nos amb…

 

El dilluns 14 de setembre a les 7 del vespre presentarem el cicle a la Llibreria Documenta i comptarem amb la presència de l’editor Josep Cots (Edicions de 1984) que ens presentarà algunes de les novetats d’aquesta temporada literària: Els quaranta dies del Musa Dagh de Franz Werfel, Criatures d’un dia d’Irvin Yalom, Aquest cor que és el teu de Hans Fallada i Torero d’hivern de Miquel Adam.

 

Al final de la trobada, prevista cap a dos quarts de nou del vespre, les persones participants rebran el llibre relacionat amb la personalitat convidada a la sessió següent, prevista pel dilluns 5 d’octubre de 2015.

 

 

Més informació:

 

Associació d’Amics de la Bressola

Gran Via de les Corts Catalanes, 592 1r, Barcelona 08007

T. 93 518 18 55

amics@bressola.cat

 

Llibreria Documenta

C. Pau Claris, 144, Barcelona 08009

T. 93 317 25 27

correu@documenta-bcn.com

 

No us ho perdeu, al final farem un petit tast d’un vi del Rosselló, per començar a celebrar els 40 ANYS!!!

 

 

 


Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X