Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

El Tribunal Administratiu de Montpeller dona la raó a La Bressola i suspèn la preempció de l’Ajuntament de Perpinyà

15/12/2021
L’Associació  La  Bressola  informa  que  el  Tribunal  Administratiu  de  Montpeller  ha  suspès  la preempció  exercida  per  l’Ajuntament  de  Perpinyà  sobre  el  Monestir  de  Santa  Clara  del  barri  del Vernet. La  Bressola  mostra  la  seva  satisfacció  després  de  la  sentència  del  Tribunal  Administratiu  de Montpeller i demana a l’Ajuntament, que vista la resolució d’aquest recurs d’urgència, […]

L’Associació  La  Bressola  informa  que  el  Tribunal  Administratiu  de  Montpeller  ha  suspès  la preempció  exercida  per  l’Ajuntament  de  Perpinyà  sobre  el  Monestir  de  Santa  Clara  del  barri  del Vernet.

La  Bressola  mostra  la  seva  satisfacció  després  de  la  sentència  del  Tribunal  Administratiu  de Montpeller i demana a l’Ajuntament, que vista la resolució d’aquest recurs d’urgència, faci un pas enrere i permeti el desenvolupament del projecte de col·legi-liceu a Perpinyà.

En la sentència emesa aquest dimarts 14 de desembre, el jutge ordena que:

• La preempció exercida pel municipi de Perpinyà feta el 28 de setembre queda suspesa.

• El municipi ha de pagar a La Bressola la suma de 2.000 euros en aplicació de l’article L. 761-1 del codi de justícia administratiu.

• Les conclusions presentades per la comuna de Perpinyà sobre la base de l’article L. 761-1 del codi de justícia administratiu són rebutjades.

Després  de  l’èxit  de  la  mobilització  del  23  d’octubre,  aquesta  sentència  facilita  la  realització  del projecte  de  col·legi-liceu al  Monestir de Santa Clara del  barri  del  Vernet.  Tot  i  això,  l’Associació continua treballant en una solució provisional per a la reentrada 2022 a l’espera de l’obertura del nou centre de secundària al Monestir.

X