Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

ELS DRAGONS CATALANS A LA BRESSOLA!

16/05/2012
El Divendres 4 de maig el Col·legi de Secundària de la Bressola ( El Soler) rebé la visita de jugadors dels DRAGONS CATALANS: Louis ANDERSON, Damien BLANCH i Gregory MOUNIS.

El Divendres 4 de maig el Col·legi de Secundària de la Bressola ( El Soler) rebé la visita de jugadors dels DRAGONS CATALANS: Louis ANDERSON, Damien BLANCH i Gregory MOUNIS.

La tarda començà amb un acolliment musical dels jugadors: la mateixa música que els rep a l’estadi i que sonà a Wembley quan els DRAGONS arribaren a la final de la Copa: l’Himne de Catalunya “ELS SEGADORS”.

El taller de música n’havia preparat una interpretació especial  que constituí una sorpresa donant el to d’una tarda excepcional.

Posteriorment tots els alumnes es reuniren al menjador pel que seria una roda de premsa en la llengua de Shakespeare preparada durant les classes d’anglès .

Els temes tractats foren els de la vida quotidiana i personal per mor de donar a conèixer millor els jugadors. Per continuar el “Taller DRACS” va anar a l’estadi per fer una sèrie d’exercicis animats pels jugadors. Cadascun d’ells agafà la batuta per dirigir un grup de 10 alumnes abans de canviar de grup. Al final improvisaren un petit partit de rugbi a XIII. Per acabar la diada se serví un espertinar durant el qual se signaren autògrafs i s’intercanviaren fotos i regals, amb una promesa: la de tornar-se a veure ben aviat. Dit i fet: – Vàrem ser invitar a anar al partit contra Huddersfield! Volem agrair al Club la seua disponibilitat i la seua simpatia!- digueren els alumnes..

Des de la Bressola també volem saludar els jugadors i  la feina dels professors particularment Na Mercè i En Gregori! 

X