Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Enllaçats anima a assistir a la concentració a València pel requisit lingüístic

18/05/2016
Escola Valenciana convoca el proper dijous 19 de maig una concentració davant les Corts Valencianes per demanar al Consell que el valencià sigui un requisit pels treballadors de la funció pública.

És la segona vegada que es realitza una acció d’aquesta mena, on també s’explicarà que la capacitat lingüística en la llengua pròpia del país és beneficiosa per la normalització de la mateixa.

 

Des de la xarxa d’Enllaçats per la Llengua, formada per entitats i col·lectius de tot el domini lingüístic, donem suport a la susdita concentració, fem una crida a l’assistència i demanem al govern de la Generalitat la implementació del requisit lingüístic en valencià per al cos de treballadors i treballadores públiques.

 

Durant l’activitat es repartirà material informatiu que exposa les raons per  introduir la capacitat lingüística i el cantaire David Reig acudirà a l’acte i interpretarà la cançó d’Al Tall Tio canya.

 

 

TEMA: CONCENTRACIÓ DAVANT LES CORTS PEL REQUISIT LINGÜÍSTIC

DIA: DIJOUS 19 DE MAIG DE 2016

HORA: 19’00 HORES

LLOC: CORTS VALENCIANES (PLAÇA DE SANT LLORENS, 4)

X