Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Enllaçats per la Llengua condemna els atemptats i envia el seu suport a les víctimes i al poble de Catalunya

18/08/2017
La xarxa d'entitats d'arreu dels Països Catalans "Enllaçats per la Llengua", plataforma de la qual els Amics de la Bressola i la Bressola en som membres,condemna els atemptats perpetrats a Barcelona i a Cambrils, i  fa arribar tot el seu suport a les víctimes i als familiars de les persones afectades.

La xarxa d’entitats d’arreu dels Països Catalans “Enllaçats per la Llengua”, plataforma de la qual els Amics de la Bressola i la Bressola en som membres, condemna els atemptats perpetrats a Barcelona i a Cambrils, i  fa arribar tot el seu suport a les víctimes i als familiars de les persones afectades.

Volem expressar la nostra preocupació pels fets que se succeeixen, des de fa estona, en diversos països d’Europa i del món. La violència només engendra violència i fa que el conflicte de cada vegada es faci més gran, es globalitzi i sigui més difícil trobar-hi una solució.

Enllaçats insta les institucions dels diversos països perquè cerquin de forma persistent i ràpida una sortida pacífica i dialogada d’aquest conflicte mundial.

Consternats encara pels fets succeïts a Barcelona i a Cambrils, Enllaçats per la Llengua, vol enviar un missatge d’ànim i de suport a la societat catalana. Estam convençuts que la solidaritat i l’acolliment que sempre s’ha fet de persones i cultures de tot el món, continuarà endavant. La violència no aconseguirà vèncer l’esperit obert, pacífic i democràtic que sempre ha exercit el poble català.

 

Des dels Amics i la Bressola fem nostra aquesta crida i us la fem arribar.

 

 

Enllaçats per la Llengua

Amics de la Bressola – La Bressola

X