Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Enllaçats presenta els actes previstos diada Sant Jordi per un l’espai de comunicació en català

20/04/2016

Des de la xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua us anunciem diverses accions que es faran pels volts de Sant Jordi reclamant el bastiment de l'espai de comunicació en català a diferents parts del domini lingüístic.

Recordem que des del passat mes d'octubre Enllaçats encetà una campanya en aquest sentit impulsant un manifest signat per més de 150 entitats i un miler de persones, amb personalitats del món de la cultura, la política i els mitjans.

 

Les concentracions seran de caràcter simbòlic per instar les institucions a apostar per l’enfortiment de l’espai comunicatiu, amb la reciprocitat de tots els canals en català i la reobertura de RTVV.

Convocatòries:

22 d’abril:

VALÈNCIA: Concentració a les 11:30 davant el palau de la Generalitat (Plaça de Manises)

ELX: Concentració a les 19 h a la Plaça de Baix (plaça de l’ajuntament)

BARCELONA: Lectura pública del manifest per un espai de comunicació en català dins de l’assemblea pública dels Amics de la Bressola. A les 20 h als cinemes Texas (carrrer Bailèn, 205)

L’ALGUER: Presència del manifest per l’espai de comunicació en català dins de la Festa de Sant Jordi, a cura d’Òmnium Cultural de l’Alguer

 

Tots i totes sou convidats a participar d’aquestes activitats i  a difondre-les.

 

Per a més informació: enllacatsperlallengua@gmail.com

 http://exllengua.blogspot.com/

 

Comunicació ExLL

X