Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Escola Valenciana convoca la ciutadania davant del Palau de la Generalitat pels nostres #DretsLingüístics #RequisitJa

20/10/2016
L’entitat cívica convida la ciutadania, organitzacions i sindicats a assistir el proper dijous 20 d’octubre a les 19 hores a la sisena concentració #DretsLingüístics #RequisitJa. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc davant del Palau de la Generalitat Valenciana (plaça Manises).

Escola Valenciana es concentra per demanar al Consell la implantació de la plena competència lingüística com a requisit per a accedir a la funció pública, dins la campanya “Pels nostres Drets Lingüístics. Requisit ja”, encetada en el marc de les Trobades 2016.

El cantaire David Reig acudirà a l’acte i interpretarà la cançó d’Al Tall Tio canya, peça emblemàtica que retrata la substitució lingüística. Els representants d’Escola Valenciana repartiran material informatiu per explicar els assistents que la introducció de la capacitació lingüística a totes les administracions públiques contribuirà al respecte dels drets humans, alhora que afavorirà el procés de normalització de la llengua.

 

X