Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

HOMENATGE A RENADA-LAURA PORTET

25/04/2022
El dijous 19 de maig a les 18.30 hores els Amics de La Bressola amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès farà un homenatge a l’escriptora nord-catalana Renada-Laura Portet. L’acte estarà presentat per l’actor Pau Oliver i Moreu, donant-nos la benvinguda la vicepresidenta primera de l’Ateneu Barcelonès, Lluïsa Julià, i comptarà amb la participació de Carme […]

El dijous 19 de maig a les 18.30 hores els Amics de La Bressola amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès farà un homenatge a l’escriptora nord-catalana Renada-Laura Portet.

L’acte estarà presentat per l’actor Pau Oliver i Moreu, donant-nos la benvinguda la vicepresidenta primera de l’Ateneu Barcelonès, Lluïsa Julià, i comptarà amb la participació de Carme Forcadell, ex-presidenta del Parlament de Catalunya, lingüista i activista política, i la professora de la Universitat de Perpinyà, Irene Muñoz. Ens trobareu a la sala Segarra de l’Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda 6, 08002 Barcelona.

Renada Laura Calmon-Ouillet, coneguda pel nom de Renada-Laura Portet, (Sant Pau de Fenollet, Occitània, 28 d’agost de 1927 – Elna, 5 de setembre de 2021) va ser una escriptora nord-catalana d’origen occità i una de les veus literàries més importants de Catalunya del Nord. I és per donar a conèixer la seva obra que els Amics de La Bressola volem fer aquest homenatge. Us hi esperem. Entrada lliure.

X