Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Isabel-Clara Simó ha estat guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2017

17/01/2017

L’escriptora d’Alcoi Isabel-Clara Simó ha estat guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2017. És el premi més prestigiós de la literatura catalana, instituït per Òmnium Cultural l'any 1969, que s’atorga a una persona que, ‘per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans’.

L’escriptora d’Alcoi Isabel-Clara Simó ha estat guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2017. És el premi més prestigiós de la literatura catalana, instituït per Òmnium Cultural l’any 1969, que s’atorga a una persona que, ‘per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans’.

‘Sempre he sentit que estimava bojament els Països Catalans i no era corresposta: ara tinc el reconeixement que l’amor és mutu’, ha dit Simó després d’agrair el premi al començament del seu discurs.

Els Amics de la Bressola celebrem aquest guardó que reconeix la trajectòria literària de l’escriptora Isabel-Clara Simó, i com no, la seva veu defensora de la unitat de la llengua i cultura catalana i dels Països Catalans.

Moltes felicitats!!!

X