Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca
Ja tenim el butlletí!

Ja tenim el butlletí d’aquest nou curs 2021-22.

27/09/2021
Ja hem publicat el nou butlletí del curs 2021-22 després que el 2 de setembre, els mainatges de La Bressola van tornar a classe.

El 2 de setembre, els mainatges de La Bressola van tornar a classe després de les vacances d’estiu. El curs 2021/2022 ha començat amb un total de 1.050 alumnes i amb una reentrada marcada, novament, per la situació sanitària provocada per la Covid-19. Tot i el context de pandèmia, La Bressola ofereix tots els protocols necessaris per garantir l’acollida de tots els nins i nines de les escoles i col·legis. La Bressola, que enguany celebra el 45è aniversari, tindrà com a projecte vertebrador el joc com a recurs pedagògic per a dinamitzar el català i potenciar-lo com a llengua natural entre els mainatges, desenvolupar un esperit crític sobre els rols adquirits en el joc i minimitzar els efectes negatius de la pandèmia en la salut emocional dels mainatge.

Si llegiu el nostre butlletí trobareu totes les notícies de la reentrada i articles com el del nostre president d’honor, l’Enric Larreula:

Bona lectura!

X