Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola. 44 anys d’immersió a la Catalunya Nord

16/09/2020

Avui que celebrem els nostres 44 anys d'escoles La Bressola, des dels Amics us convidem a tornar a veure el documental "La Bressola. 40 anys d'immersió a la Catalunya Nord”, una coproducció dels Amics de la Bressola, Bru and Ros i Tv3, que explica la història d’unes escoles associatives, les nostres escoles, que treballen pel reconeixement i el coneixement de la llengua tot defensant l’ideari de la immersió des de la verticalitat.


Avui que celebrem els nostres 44 anys d’escoles La Bressola, des dels Amics us convidem a tornar a veure el documental “La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord”, una coproducció dels Amics de la Bressola, Bru and Ros i Tv3, que explica la història d’unes escoles associatives, les nostres escoles, que treballen pel reconeixement i el coneixement de la llengua tot defensant l’ideari de la immersió des de la verticalitat.

Aquí teniu l’enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/el-documental/la-bressola-40-anys-dimmersio-a-la-catalunya-nord/video/5857352/

Com estem de celebració us convidem a recuperar aquest documental i recordar qui som i perquè hi som i continuem fent escola catalana en català a la Catalunya Nord. 

Per molts anys família bressolaire! 

 

 

 

Si voleu més informació podeu contactar amb amics@bressola.cat 

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X