Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola a Celrà

22/05/2010
El cap de setmana del 1 i 2 de maig en el marc de les festivitats del municipi de Celrà, una vintena de militants associatius han muntat una carpa anomenada " El Menjador solidari".

El cap de setmana del 1 i 2 de maig en el marc de les festivitats del municipi de Celrà, una vintena de militants associatius han muntat una carpa anomenada ” El Menjador solidari”. Cada any els beneficis de l’activitat van destinats a una associació que s’il·lustra en la defensa de la llengua i la cultura catalanes. En guany l’associació triada per els voluntaris ha estat l’associació Bressola de Catalunya Nord.

 

Els voluntaris que treballen sota la carpa del menjador solidari s’encarreguen de preparar menús, servir los i apuntar begudes. Cada àpat poden arribar a servir fins a dos cents àpats.

El dissabte a la tarda una conferencia de presentació de la Bressola ha estat organitzada amb un representant d’aquesta associació en la persona de Joel Manzanares director de l’escola Bressola del Vernet a Perpinyà.

Una quarantena de persones van assistir a la xerrada, presidida per Daniel Bertran regidor del municipi de Celrà (veure foto).

 

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X