Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola a la mostra d’associacions de Catalunya Nord

29/02/2020

Aquest 29 de febrer celebrem la mostra "Sem Catalunya Nord" un cop acabat l'acte principal convocat pel Consell per la República, a Perpinyà, a les 14.00. Ara donem relleu a la cultura i al teixit associatiu de Catalunya Nord, a l’esplanada que hi ha entre el Palau dels Congressos i el Castellet, a uns 500 metres del Parc de les Exposicions, on s'ha celebrat el multitudinari acte del Consell per la República.

Aquest 29 de febrer celebrem la mostra “Sem Catalunya Nord” un cop acabat l’acte principal convocat pel Consell per la República, a Perpinyà, a les 14.00. Ara donem relleu a la cultura i al teixit associatiu de Catalunya Nord, a l’esplanada que hi ha entre el Palau dels Congressos i el Castellet, a uns 500 metres del Parc de les Exposicions, on s’ha celebrat el multitudinari acte del Consell per la República.

Amb el títol ‘Sem Catalunya Nord’, hi haurà actes diversos durant la tarda. A part la fira, hi haurà tot d’actuacions simultànies: a l’escenari principal, hi intervindran grups de música del sud i del nord. En un altre, s’hi podrà veure cultura popular dels Països Catalans, com ara gegants, grallers i castells, però amb un èmfasi especial en la cultura nord-catalana. Finalment, la plaça de la Victòria es transformarà en el punt sardanista de la jornada, amb una cobla creada especialment.

Les actuacions s’acabaran a les 18.30, quan el Comitè de Solidaritat animarà tothom a participar en un acte de suport als presos i exiliats catalans. D’aquesta manera, es reproduirà l’acte que aquesta organització fa cada dijous al peu del Castellet de Perpinyà. Com és habitual, s’explicarà la situació actual i es llegiran els noms de tots els empresonats i exiliats. Però aquesta vegada, com que es preveu que hi assisteixi molta més gent, hi haurà actuacions especials.

Si hi veniu, busqueu la nostra parada! 

X