Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola candidata al Premi “Martí Gasull i Roig a l’exemplaritat en defensa de la llengua”

26/01/2017
Aquesta setmana hem rebut una molt bona notícia que volem compartir amb tots i totes vosaltres: les escoles catalanes La Bressola són una de les tres candidatures finalistes del Premi Martí Gasull i Roig que s'atorga per votació popular i impulsat per la Plataforma per la Llengua.

El jurat considera que els tres finalistes compleixen amb l’objectiu de ser un exemple a seguir en la defensa de la nostra llengua perquè l’han promoguda com a eina de cohesió social des d’una perspectiva transversal en l’àmbit socioeconòmic, en tots els àmbits educatius, a les administracions i en l’àmbit cultural.

 

Per la nostra entitat és un plaer compartir amb la comunitat Sikh de Catalunya i Softcatalà, les altres dues candidatures finalistes conjuntament amb La Bressola, no només aquesta fase de finalistes sinó també la defensa de la nostra llengua en els diferents àmbits que representem.

 

El proper dilluns 27 de febrer, a partir de les 19 h al Teatre Poliorama de Barcelona, coneixerem el guanyadors de la IV edició dels Premis Martí Gasull i Roig, però ja és un premi arribar a estar entre les tres candidatures finalistes. Moltes gràcies!

 

Fins al pròxim 13 de febrer tothom pot participar en l’elecció de la candidatura guanyadora. És ben fàcil. Tan sols cal votar a: http://www.premimartigasull.cat/

 

X