Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola i el projecte Joguets i Gènere

22/06/2022
Avui, la directora pedagògica de La Bressola, Olatz de Bilbao, ha presentat el balanç del primer any del projecte Joguets i Gènere. Un projecte de co-creació d’una exposició itinerant per a l’espai català transfronterer entre La Bressola, el Centre de Formació Professional Català i el Museu del Joguet de Catalunya. L’acte s’ha celebrat a la […]

Avui, la directora pedagògica de La Bressola, Olatz de Bilbao, ha presentat el balanç del primer any del projecte Joguets i Gènere.

Un projecte de co-creació d’una exposició itinerant per a l’espai català transfronterer entre La Bressola, el Centre de Formació Professional Català i el Museu del Joguet de Catalunya. L’acte s’ha celebrat a la sala Brossa-Frègoli del Museu a Figueres.

El projecte s’emmarca en les subvencions plurianuals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer de la Generalitat i el Departament i se desenvolupa en dos anys.

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X