Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola i el projecte Joguets i Gènere

22/06/2022
Avui, la directora pedagògica de La Bressola, Olatz de Bilbao, ha presentat el balanç del primer any del projecte Joguets i Gènere. Un projecte de co-creació d’una exposició itinerant per a l’espai català transfronterer entre La Bressola, el Centre de Formació Professional Català i el Museu del Joguet de Catalunya. L’acte s’ha celebrat a la […]

Avui, la directora pedagògica de La Bressola, Olatz de Bilbao, ha presentat el balanç del primer any del projecte Joguets i Gènere.

Un projecte de co-creació d’una exposició itinerant per a l’espai català transfronterer entre La Bressola, el Centre de Formació Professional Català i el Museu del Joguet de Catalunya. L’acte s’ha celebrat a la sala Brossa-Frègoli del Museu a Figueres.

El projecte s’emmarca en les subvencions plurianuals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer de la Generalitat i el Departament i se desenvolupa en dos anys.

X