Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Bressola rep el Premi de Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil

27/11/2018

El vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, acompanyat pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha presidit aquesta tarda el lliurament dels Premis Civisme 2018. La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària convoca aquests guardons amb l'objectiu d'estimular, des d'àmbits i edats diversos, reflexions sobre el civisme i actuacions i millores en l'entorn.

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, acompanyat pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha presidit aquesta tarda el lliurament dels Premis Civisme 2018. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària convoca aquests guardons amb l’objectiu d’estimular, des d’àmbits i edats diversos, reflexions sobre el civisme i actuacions i millores en l’entorn.

La Bressola ha rebut el Premi de Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil. Aquest guardó, que reconeix persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i trajectòria de servei al país, ha estat atorgat enguany a les nostres escoles.

El guardó l’ha rebut en Miquel Mayol, un dels fundadors de La Bressola i vicepresident actual del consell d’administració.

El jurat d’aquesta modalitat ha concedit un accèssit al “Projecte Rius” de l’Associació Hàbitats.

X