Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals reconeix la tasca de la Bressola

05/05/2016
La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals ha atorgat aquest dimarts els reconeixements a les millors publicacions en la 3a Nit de les Revistes i la Premsa en Català. El jurat ha distingit el setmanari ‘El Temps’ amb el guardó a millor revista; ‘El Vallenc’ amb el premi a millor publicació comarcal; ‘La Fura’ ha estat reconeguda com a millor publicació gratuïta; i Nació Digital amb el premi al millor mitjà digital. D’altra banda, la Junta de la Federació formada per l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) i l’ACPC (Associació Catalana de la Premsa Comarcal) ha atorgat el premi especial a la fotoperiodista Joana Biarnés i ha distingit també a Som Escola, Escola Valenciana, La Bressola i l’Assemblea de Docents de les Illes Balears.

La directora de les escoles La Bressola, Eva Bertrana, ha recollit el premi en representació de totes les persones que formem part d’aquest projecte que enguany celebra 40 ANYS.

En aquesta edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, s’han presentat un total de 71 can­didatures de mitjans de comunicació associats a alguna de les tres entitats que conformen la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals: APPEC, ACPC i AMIC.

L’acte ha comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras i de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

X