Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

La xarxa d’Enllaçats per la Llengua celebra el seu plenari el 15 de desembre a Castelló

10/12/2018
Entitats de tot el domini lingüístic català, que formen la xarxa d'Enllaçats per la Llengua, es reuniran el pròxim dissabte 15 de desembre a Castelló de la Plana, coincidint com cada any amb la celebració de l'aniversari de les Normes del 32, considerada com a data simbòlica per la qual el País Valencià s'integrava plenament a l'ortografia fabriana i reforçava la unitat lingüística de la llengua catalana. 

Entitats de tot el domini lingüístic català, que formen la xarxa d’Enllaçats per la Llengua, es reuniran el pròxim dissabte 15 de desembre a Castelló de la Plana, coincidint com cada any amb la celebració de l’aniversari de les Normes del 32, considerada com a data simbòlica per la qual el País Valencià s’integrava plenament a l’ortografia fabriana i reforçava la unitat lingüística de la llengua catalana.

El plenari de la xarxa d’entitats està convocat a les 11 hores de dissabte 15 de desembre a la seu castellonenca del sindicat STEPV-iv (carrer Marquès de Valverde, 8. Castelló de la Plana)

Durant la trobada es repassarà la tasca feta per la plataforma durant l’exercici, es reflexionarà sobre el paper de les entitats en defensa de la llengua en l’actual context sociopolític i es plantejaran noves campanyes coordinades entre els diferents territoris de parla catalana.

Com cada any, la xarxa d’entitats dona suport als actes organitzats per la plataforma Castelló per la Llengua per commemorar el 86è aniversari de les Normes de Castelló, que enguany compta amb el lema “Decidim valencià!”, centrat en la reivindicació dels drets lingüístics dels valencianoparlants. Enllaçats també ha fet costat a les activitats realitzades aquest 2018 per celebrar l’any Fabra.

Enllaçats per la Llengua 8 de desembre de 2018

X