Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Manifestació a Perpinyà pel bloqueig de l’Ajuntament al projecte del col·legi-liceu de La Bressola

23/10/2021
Manifestació a Perpinyà pel bloqueig de l'Ajuntament al projecte del col·legi-liceu de La Bressola.La Bressola ha convocat a manifestar per reclamar el col·legi-liceu a Perpinyà el dissabte 23 d’octubre i ha reclamat a l’Ajuntament de Perpinyà que retiri la preempció sobre el Monestir de Santa Clara del barri del Vernet i no bloquegi el projecte de col·legi-liceu.

La manifestació ha aplegat a més de 2000 persones que han mostrat el seu suport a la llengua catalana i de mantenir viu el projecte d’educació secundària en català a Perpinyà en un acte festiu i reivindicatiu en defensa de l’ensenyament en català i la cultura catalana.

L’Associació ha distribuït a través de les xarxes socials els cartells dels lemes de la manifestació per tal d’imprimir des de casa: «Avui i demà, l’escola en català! Avui i demà, col·legi a Perpinyà!, Avui i demà, liceu a Perpinyà! Avui i demà, defensem el català».

Més de 250 entitats i 16.000 persones d’arreu dels Països Catalans ja s’han adherit al Manifest. Si encara no ho heu fet aquest és l’enllaç per adherir-se al manifest: https://forms.gle/YkYwH8B7rYHcVS8h

X