Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Mostra d’entitats l’11S14

10/09/2014

Cada 11 de setembre Gent de la terra organitza La Mostra d’Entitats al Passeig de Lluís Companys davant de l’Arc de Triomf, a Barcelona.

Cada 11 de setembre Gent de la terra organitza La Mostra d’Entitats al Passeig de Lluís Companys davant de l’Arc de Triomf, a Barcelona. La Mostra, que comença ben d’hora i acaba al capvespre, vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives. Aquesta és la tretzena edició d’una fira que aplega des de tallers infantils fins a presentacions de llibres passant per activitats relacionades amb les danses i músiques populars catalanes, entre moltes altres propostes.

 

I com cada 11 de setembre els Amics de la Bressola i la Bressola hi serem amb una parada de 10 a 13:00 hores i de 18:00 hores a 21:00 hores.

 

Us hi esperem! Veniu a la Mostra d’entitats l’11S14

 

 

X