Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Notícies de l’Algeur: Òmnium proporciona cartells en alguerès al municipi i Festes 31 d’agost.

11/08/2016

La iniciativa dels cartells forma part del projecte cultural “Amb l’alguerés sés més competent” finançat de la Fondazione di Sardegna i neix amb l’objectiu de sensibilitzar i per incentivar accions de recuperació de la toponimia històrica algueresa. Des dels Amics de la Bressola felicitem a Obra Cultural per aquest fet.

Altrament adjuntem cartell de les Festes que està organitzant. Ja ho sabeu: al setembre Obra Cultural de l'Alguer continua programant.

Comunicat Òmnium Cultural de l’Alguer

 

COMUNICAT ESTAMPA

 

 

Dimecres 10 d’agost, l’Òmnium Cultural de l’Alguer ha donat a l’Administració Municipal de l’Alguer algunes targues bilingües amb el nom del carrer en alguerés i en italià i alguns cartel·los d’indicació turística en alguerés.

 

A la presència del Síndic Mario Bruno, de l’Assessor Raimondo Cacciotto i del Comandant de les Guàrdies Municipals Guido Calzia, lo President Stefano Campus i alguns socis de l’Òmnium Cultural han consegnat les targues indicants Barcelona/Passeggiata Barcellona, Plaça Don Francesc Manunta/Piazza Don Francesco Manunta, Placeta dels Calafatos/Piazzetta dei Calafati, Platja de les Bombardes i Platja del Latzareto.

 

Aqueixa iniciativa, que forma part del projecte cultural “Amb l’alguerés sés més competent” finançat de la Fondazione di Sardegna, naix amb l’objectiu de sensibilitzar i per incentivar accions de recupero de la toponomàstica històrica i un ús de les indicacions bilingües (en alguerès i en italià).

X