Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

NOU CD: 1, 2, 3… picaBRESSOLA!

06/06/2012

Els Amics de la Bressola ens proposem fer un nou CD i en Marc Serrats  (Xerramequ Tiquismiquis) és qui assumeix la direcció musical i artística del projecte amb la col·laboració d’en Marc Grau.

Els Amics de la Bressola ens proposem fer un nou CD i en Marc Serrats  (Xerramequ Tiquismiquis) és qui assumeix la direcció musical i artística del projecte amb la col·laboració d’en Marc Grau. Ja fa unes setmanes que es treballa en el repertori de cançons, totes d’arrel tradicional i en un equilibri entre algunes de conegudes i d’altres de menys conegudes. Com en anteriors projectes es buscarà que hi hagi una representació de veus i accents dels diversos territoris de parla catalana.

Estem molt contents i us hem de dir que treballarem intensament aquest estiu per tenir-lo llest a la tardor i poder-lo presentar i distribuir abans del Nadal de 2012. En aquests mesos de gestació del CD us anirem oferint les proves de les cançons i vídeos del treball de creació d’en Marc i els assaigs i els enregistraments amb els nins i les nines a les escoles de la Bressola. Tot aquest procés podreu seguir-lo des del web EspaiBressola.

Necessitem 9.000,00€ per fer front a les despeses d’enregistrament i a les del concert. Aquest import representa aproximadament el 50% de la inversió total necessària per tirar endavant tot el procés.

La situació actual no és gens fàcil, ho sabem prou bé, però avui més que mai apostem per un nou projecte que de ben segur aportarà il·lusió no només a la mainada de les nostres escoles sinó a tothom que canti i balli les cançons del nou disc: 1,2,3.. picaBressola!

Per tot això, us demanem la vostra col·laboració. Si us agrada el projecte, ajudeu-nos i feu també difussió:

http://www.verkami.com/projects/2419-1-2-3-pica-bressola

Moltes gràcies!

X