Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

#ObjectiuLiceuLaBressola

20/02/2020

Els Amics de La Bressola estem treballant pel nou objectiu de La Bressola: l'obertura d'un segon col·legi i el primer Liceu pel curs 2021-22. Més que un projecte és una necessitat.

Avui, La Bressola acull infants i joves de la Maternal fins al Col·legi, és a dir, dels 2 anys fins als 15 anys. A partir d’aqueixa edat, aqueixos alumnes que han viscut tota o gran part de llur escolaritat en català i en un sistema que potencia la solidaritat i l’ajuda mútua, integraran el sistema escolar ordinari, basat més en la competència que no pas en la compartició i majoritàriament sota un prisma de supremacisme lingüístic de les llengües dominants. L’etapa del Liceu, dels 15 als 18 anys, és una etapa clau en la construcció de la identitat individual. En aqueixa etapa, és essencial un projecte educatiu en el qual l’individu pugui implicar-se en la construcció social i cultural de la seva personalitat. És per tot això que cal preparar des d'ara i en vistes del curs 2021/2022 l'obertura d'un segon col·legi (11 a 15 anys) i la creació del primer Liceu (15 a 18 anys). Ens ajudeu a fer el somni realitat?

#ObjectiuLiceuLaBressola

Els Amics de La Bressola estem treballant pel nou objectiu de La Bressola: l’obertura d’un segon col·legi i el primer Liceu pel curs 2021-22. Més que un projecte és una necessitat.

Avui, La Bressola acull infants i joves de la Maternal fins al Col·legi, és a dir, dels 2 anys fins als 15 anys. A partir d’aqueixa edat, aqueixos alumnes que han viscut tota o gran part de llur escolaritat en català i en un sistema que potencia la solidaritat i l’ajuda mútua, integraran el sistema escolar ordinari, basat més en la competència que no pas en la compartició i majoritàriament sota un prisma de supremacisme lingüístic de les llengües dominants. L’etapa del Liceu, dels 15 als 18 anys, és una etapa clau en la construcció de la identitat individual. En aqueixa etapa, és essencial un projecte educatiu en el qual l’individu pugui implicar-se en la construcció social i cultural de la seva personalitat. És per tot això que cal preparar des d’ara i en vistes del curs 2021/2022 l’obertura d’un segon col·legi (11 a 15 anys) i la creació del primer Liceu (15 a 18 anys). Ens ajudeu a fer el somni realitat?

#ObjectiuLiceuLaBressola

X