Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Premi Sambori – Enguany, La Bressola ha tingut tres premiats

20/03/2015
El passat dijous al teatre de Bescanó, es va celebrar l’acte de lliurament dels premis als guanyadors del concurs Sambori Òmnium 2015 de la demarcació Girona – Catalunya Nord. El Premi Sambori Òmnium té per objectiu potenciar l'escriptura en llengua catalana i promoure la nostra cultura entre la població més jove dels Països Catalans

La Rita Callol de la classe de 3a del col·legi Pompeu Fabra de La Bressola ha guanyat el tercer premi de la categoria de segon cicle de secundària.

La Chabela Callol, germana de la Rita, de la classe de 5a del La Bressola ha guanyat el segon premi de la categoria primer cicle de secundària.

I per acabar, la Jade Borrat de l’escola de La Bressola de Sant Galdric ha guanyat el primer premi de cicle mitjà al concurs Sambori de Narrativa Infantil i Juvenil. 

Els tres guanyadors passaran, automàticament, a la final del concurs i competiran amb tots els finalistes de totes les demarcacions dels Països Catalans.

Moltes i moltes felicitats nines!!!

X