Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Presentació “La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord”, a l’UCE

21/08/2019
Avui hem presentat a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada del Conflent, el documental “La Bressola. 40 anys d'immersió a la Catalunya Nord”, en una sala plena de gom a gom, seguit d'un debat amb la presència de moltes de les persones protagonistes de la nostra història: els nostres presidents Aleix Andreu (dels Amics de la Bressola) i Joan Sebastià Haydn (de La Bressola), de la directora de la Bressola de Prada, Martina Montagne, i responsables pedagògics de les escoles, en Francesc Franquesa i n'Olatz de Bilbao així com també del director del documental, en Xavier G. Ubiergo.

 

Avui hem presentat a la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada del Conflent, el documental “La Bressola. 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord”, en una sala plena de gom a gom, seguit d’un debat amb la presència de moltes de les persones protagonistes de la nostra història: els nostres presidents Aleix Andreu (dels Amics de la Bressola) i Joan Sebastià Haydn (de La Bressola), de la directora de la Bressola de Prada, Martina Montagne, responsables pedagògics de les escoles, en Francesc Franquesa i n’Olatz de Bilbao, així com també del director del documental, en Xavier G. Ubiergo.

 

Altrament per motius de logística no hem pogut fer el pica-pica un cop finalitzat el debat tal i com us havíem anunciat. Però durant aquest proper curs buscarem una data per tal poder celebrar amb tots i totes vosaltres aquests més de 40 ANYS d’escoles.

 

Gràcies a totes les persones que heu assistit al documental. I recordeu: sem escoles!

X