Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Presentació a Perpinyà del conte “La carta. Fermí i Valentina a Catalunya Nord” el divendres 12 de desembre a les 6 de la tarda a La Llibreria Catalana

05/12/2014

Enguany, La Bressola i els Amics de La Bressola, amb l’ajuda d’un projecte de micromecenatge, hem editat el conte de “Fermí i Valentina”. És la història de dos ratolins que viatgen per Catalunya Nord on descobreixen el nostre territori.

Enguany, La Bressola i els Amics de La Bressola, amb l’ajuda d’un projecte de micromecenatge,  hem editat el conte de “Fermí i Valentina”. És la història de dos ratolins que viatgen per Catalunya Nord on descobreixen el nostre territori.

En Fermí i la Valentina reben una carta escrita en un alfabet estrany, l’antic llenguatge dels ratolins. És d’en Marcel Rosegacrostons, un parent llunyà que viu a Sant Miquel de Cuixà, a Catalunya Nord, que els convida a visitar-lo. El viatge serà una aventura divertida i molt instructiva ; coneixeran llocs i històries de Catalunya Nord i visitaran les escoles La Bressola. 

Tindrem l’honor de comptar amb la participació de l’autor-il·lustrador, l’Scaramuix, que a més d’explicar els detalls i els secrets de la realització d’aquest conte, dedicarà els contes a tots els nins i nines. 

Us esperem el divendres 12 de desembre a les 6 de la tarda a La Llibreria Catalana de Perpinyà (7, plaça Joan Payra).

No hi manqueu pas!!

Identi’CAT 2023 

El gran Festival de la catalanitat organitzat per Aire Nou de Bao des del 2002 ha tornat aquest...

La Bressola de Prada

El divendres 28 a les 19h tindrà lloc la presentació de l'exposició 'Juga-hi! Una reflexió dels...

X