Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Presentació a Perpinyà del conte “La carta. Fermí i Valentina a Catalunya Nord” el divendres 12 de desembre a les 6 de la tarda a La Llibreria Catalana

05/12/2014

Enguany, La Bressola i els Amics de La Bressola, amb l’ajuda d’un projecte de micromecenatge, hem editat el conte de “Fermí i Valentina”. És la història de dos ratolins que viatgen per Catalunya Nord on descobreixen el nostre territori.

Enguany, La Bressola i els Amics de La Bressola, amb l’ajuda d’un projecte de micromecenatge,  hem editat el conte de “Fermí i Valentina”. És la història de dos ratolins que viatgen per Catalunya Nord on descobreixen el nostre territori.

En Fermí i la Valentina reben una carta escrita en un alfabet estrany, l’antic llenguatge dels ratolins. És d’en Marcel Rosegacrostons, un parent llunyà que viu a Sant Miquel de Cuixà, a Catalunya Nord, que els convida a visitar-lo. El viatge serà una aventura divertida i molt instructiva ; coneixeran llocs i històries de Catalunya Nord i visitaran les escoles La Bressola. 

Tindrem l’honor de comptar amb la participació de l’autor-il·lustrador, l’Scaramuix, que a més d’explicar els detalls i els secrets de la realització d’aquest conte, dedicarà els contes a tots els nins i nines. 

Us esperem el divendres 12 de desembre a les 6 de la tarda a La Llibreria Catalana de Perpinyà (7, plaça Joan Payra).

No hi manqueu pas!!

X