Des de l’any 1976 La Bressola treballa per una escolarització en català a la Catalunya Nord, i gràcies al teu donatiu podrà reafirmar la seva tasca

Segona Jornada de Treball d’empresaris catalans per l’espai econòmic transfronterer

07/03/2010

La Bressola, l’Associació d’Amics de la Bressola i la Fundació La Bressola, i l’Ajuntament del Soler (Rosselló), organitzen la Segona Jornada de Treball d’empresaris catalans per l’espai econòmic transfronterer.

La Bressola, l’Associació d’Amics de la Bressola i la Fundació La Bressola, i l’Ajuntament del Soler (Rosselló), organitzen la Segona Jornada de Treball d’empresaris catalans per l’espai econòmic transfronterer.

 

El president de l’Associació d’Amics de la Bressola, Ricard Gené, considera que ”en una situació de crisi econòmica com l’actual cal aprofitar totes les oportunitats per eixamplar horitzons. Conèixer altra gent i estendre les xarxes de relacions de les nostres empreses pot ser una bona manera de fer-ho”.

 

La Catalunya Nord, sovint tan ignorada des del sud, pot constituir avui un vertader cap de pont per a la presència de les empreses del Principat a França i a Europa, alhora que el mercat sudcatalà és un mercat potencial de primer ordre per a les empreses de la Catalunya Nord. La catalanitat compartida per ambdues bandes de les Alberes constitueix una excel·lent base de partida per a promoure intercanvis i crear noves oportunitats de negoci.

 

 

La Segona Jornada de Treball tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament del Soler, a pocs quilòmetres de Perpinyà, el dilluns dia 17 de maig de 2010 amb la finalitat de conèixer-se, intercanviar punts de vista i explorar possibles estratègies de col·laboració entre empreses, d’acord amb l’Ordre del Dia indicat en el full annex. El preu de la inscripció és de 50 € per persona i inclou la documentació de la jornada i el dinar.

 

Volem recordar que la Primera Jornada, celebrada al Soler el mes de maig de 2009, va comptar amb la participació de 35 empreses, entre les quals hi havia, entre d’altres, representants del mercat de Perpinyà, Grand Saint-Charles, la principal empresa constructora de la Catalunya Nord, François Fondeville, empresaris de les associacions Fem Feina i Fem Cat i nombroses petites i mitjanes empreses de diferents sectors productius i de serveis.

 

Per confirmar l’assistència o demanar més informació cal contactar la Sra. Montserrat Higueras (tel. + 34 93 5181855 i a/e amics@bressola.cat) o bé a la Sra. Eva Bertrana (tel.+ 33 468 665001 i a/e secretaria@bressola.cat).  Les empreses que s’inscriguin rebran més endavant el llistat dels participants ja inscrits i podran promoure reunions bilaterals.

X